Om

EyeOm Solus Christus

Solus Christus är mitt utrymme i den digitala världen där jag, när jag får tid och lust, samlar och delar mina tankar om Kristus.Tankar som har uppkommit på vägen under min vandring med Honom som är Sanningen.

Somliga saker på denna blogg kanske jag skulle valt att uttrycka annorlunda idag med det perspektiv jag idag har på livet och Honom. Kristus är den samme, det är jag som förändrats på vägen.

Luther's roseSolus Christus är latin för “endast Kristus” och var en av de fem “endast” som formulerades under den protestantiska reformationen av Kyrkan. Jag tyckte det var ett passande och roligt namn på denna webbplats då mitt mål har varit att skrota mina gamla webbplatser med allt vad de innehöll och endast fokusera på att bevara det jag skrivit, och fortsätta skriva, om Kristus.

På denna webbplats har jag lagt upp en del av mina “gamla” texter och manus, de av dem som fortfarande känts någorlunda relevanta. Många av dom har kommit till i en viss situation och ett visst skede och kan kanske inte alltid ses som “allmängiltiga” utan är var menade som “ord på vägen” i just den situationen och tiden.

Många av bilderna till denna webbplats kommer från http://www.freeimages.com.

Om mig

Mitt namn är Tomas Andersson och jag nås på nedan epost:

Min epostadress